Imprint

Drepturi de autor
Publicațiile de pe aceste pagini sunt supuse legislației elvețiene privind drepturile de autor. Autorii sunt responsabili pentru contribuțiile terților. Reproducerea, editarea și utilizarea de orice fel în afara limitelor dreptului de autor necesită acordul scris al operatorului site-ului sau al autorului respectiv. Descărcările și copierea acestei pagini sunt permise numai pentru utilizare privată, non-comercială.

Răspunderea pentru conținut
Informațiile din această pagină sunt generale și informative, conținutul acestor pagini este verificat cu cea mai mare atenție. Cu toate acestea, nu se poate accepta nicio răspundere pentru corectitudinea, completitudinea și actualitatea acestui conținut. Autorul respectiv este responsabil pentru conținutul profilurilor, inclusiv pentru imagini.

Răspundere pentru linkuri
Link-urile externe enumerate duc la conținut de la alți furnizori. Furnizorul respectiv este responsabil pentru acest conținut. Linkurile externe sunt marcate ca atare, la notificarea încălcărilor, aceste legături vor fi eliminate imediat.

Site-ul matrimonialepentruseniori.com este furnizat de Dateblaster AG, cu sediul la Zugerstrasse 6, 6330 Cham, Switzerland. Dateblaster AG este înregistrat cu numărul de înregistrare comercială CHE-431.663.693 în registrul comercial al Kanton Zug. Numărul federal de TVA de la registrul financiar responsabil este CHE-431.663.693 MWST. Consiliul de administrație al Dateblaster AG este . Dacă aveți întrebări generale despre plată, anulare sau abonament premium, vă rugăm să consultați secțiunea noastră de asistență aici:Asistență